6 juni bijeenkomst zwerfafvalruimers

Voor al deze zwerfafvalruimende inwoners organiseren we 6 juni een bijeenkomst in het gemeentehuis. In een informele sfeer kunnen we ervaringen met elkaar delen en bekijken we wat er allemaal al gedaan wordt om het zwerfafval te verminderen. Ook horen we graag de tips en suggesties en waar de zwerfafvalruimer tegen aan loopt. Maar ook welke behoefte er is, waarbij de gemeente kan helpen. Met elkaar proberen we Berkelland schoon te houden. U bent van harte welkom!

zwerfafvalzwerfafval

In onze gemeente zijn er al heel veel inwoners die zich inzetten om onze gemeente zwerfafvalvrij te houden. Daar zijn we blij mee. Regelmatig horen of lezen we van individuele inwoners of van groepen, zoals Ruurlo Schoon en de Wildbeheereenheden, dat ze zwerfafval ruimen. Ook schoolklassen houden acties. Met elkaar proberen we Berkelland schoon te houden.

Graag aanmelden

Het zou fijn zijn als u laat weten of u komt. Graag vóór 29 mei het aantal personen mailen naar m.meijer@gemeenteberkelland.nl.