Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

IRIS in de Buurt

Er zijn in Berkelland heel veel verschillende organisaties die iets voor u kunnen betekenen als het gaat om zorg, opvoeden, opgroeien en ondersteuning. Veel van deze organisaties krijgen subsidie van de gemeente Berkelland om er voor u te kunnen zijn. Met deze rubriek brengen we elke maand zo’n organisatie in beeld. Deze keer IRIS in de Buurt.

Leden van het team Iris in de Buurt

V.l.n.r. Ismael Johannis, Leon Hendriks, Armida Panka, Henrie ter Horst, Marleen Ernst, Margriet de Winkel.

IRIS in de Buurt is gespecialiseerd in zorg op het gebied van alcohol, drugs, gokken of gamen. Zij zijn er voor iedereen die hiermee te maken heeft: zowel voor mensen zelf die kampen met (veel) alcohol- of drugsgebruik, veel gokken of gamen, maar ook voor hun naasten en voor professionals.

IRIS in de Buurt is er voor u

Maakt u zich zorgen over het gamegedrag van uw kind? Drinkt uw partner te veel? Blowt uw cliënt? Of, gebruikt u zelf alcohol of drugs en weet u niet goed hoe u moet stoppen?

Met al uw zorgen of vragen over alcohol, drugs, gokken of gamen kunt u terecht bij IRIS in de Buurt. Wij zijn direct bereikbaar en snel en flexibel in het maken van afspraken. We kunnen telefonisch overleggen, maar komen ook graag naar u toe.

Informatie en advies

IRIS in de Buurt geeft voorlichtingen, cursussen en trainingen aan inwoners en professionals in de Achterhoek. We geven informatie en advies en verwijzen door naar passende hulp wanneer dat nodig is.

Eigen kracht en mogelijkheden

Alle activiteiten van IRIS in de Buurt zijn gericht op het voorkomen van gebruik en (verergering) van problemen, die kunnen ontstaan door het gebruik van alcohol en drugs en door gokken en gamen. We gaan uit van de kracht van mensen zelf en richten ons op het verbeteren van eigen mogelijkheden.

Onze hulp is gratis voor inwoners van de Achterhoek

IRIS in de Buurt is een team van IrisZorg. Onze hulp is kosteloos voor inwoners van de Achterhoek. Neem contact op met één van onze adviseurs in uw gemeente. Zie onder het kopje Meer informatie.

Heeft u zorgen of vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze adviseurs via 088 - 606 1600 of via preventie@iriszorg.nl.

Meer informatie

Het IRIS in de Buurt team Berkelland bestaat uit de volgende mensen:

  • Ismael Johannis, Consultatie en individuele trajecten

Contactpersoon van gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk
Bereikbaar via: 088 - 606 1347 en i.johannis@iriszorg.nl.

  • Margriet de Winkel, Consultatie, lichte individuele trajecten, voorlichting, cursus en training

Bereikbaar via: 088 - 606 1728 en m.winkel@iriszorg.nl.

  • Website

Meer informatie vindt u op www.irisindebuurt.nl.

Logo Voormekaar