Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Lezing over verdriet, hoop en veerkracht bij dementie

Op 19 juni is er in Lievelde (zaal Besselinkschans) een lezing over leven met dementie; leven met een lach en een traan. Rondom het programma is er een kleine informatiemarkt. U bent van harte welkom om deze (gratis) bijeenkomst bij te wonen.

Na de diagnose dementie volgt voor de persoon met dementie zelf, de partner en andere familieleden of betrokkenen een tijd waarin gaandeweg veel verandert. Veranderingen die gevoelens van verdriet en verlies met zich mee kunnen brengen. Steeds opnieuw moet je nieuwe wegen zoeken, zodat het leven (samen) de moeite waard blijft. Hoe doe je dat, en wat kan je helpen om met gevolgen van de dementie om te gaan? Daar gaat het over in de lezing van Professor Manu Keirse, psycholoog en deskundige op het gebied van verlies en rouw.
Na de pauze vertelt een partner hoe zij het leven met haar man voortzet nu hij Parkinsondementie heeft. Ook is er gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden voor bijeenkomst

De bijeenkomst wordt georganiseerd door de gezamenlijke zorgaanbieders, Alzheimer Nederland afdeling Oost-Gelderland, gemeenten en VIT- hulp bij mantelzorg. Iedereen is welkom die te maken heeft met dementie. U kunt zich opgeven via tel. 085 - 485 7580 of de website www.dementieachterhoek.nl. Er is keuze tussen een middag- of avondbijeenkomst. Start is om 13.30 of 19.00 uur.