Iedereen doet mee in de gemeente Berkelland

Steeds meer gemeenten sluiten zich aan bij het project Iedereen doet mee! van de Vereniging voor Nederlandse Gemeenten. Het doel van dit project is dat zo veel mogelijk gemeenten in Nederland aan de slag gaan met het VN-Verdrag Handicap.
Ook de gemeente Berkelland sluit zich aan bij het landelijke netwerk. We hebben het manifest Iedereen doet mee! ondertekend. Dit houdt in dat wij het belangrijk vinden dat iedereen, ongeacht afkomst, handicap of beperking mee kan doen in de samenleving. Samen met het Gehandicaptenplatform Berkelland als vertegenwoordiger van belangenorganisaties van mensen met een beperking hebben we hier voor onze handtekening gezet.
Gemeente, inwoners, organisaties en ondernemers: samen zorgen we ervoor dat we steeds een stapje dichter bij het doel komen dat iedereen mee kan doen!

berkelland toegankelijk