Nieuwe leveranciers hulpmiddelen

Zes Achterhoekse gemeenten, waaronder gemeente Berkelland, hebben per 1 november 2019 nieuwe contracten afgesloten met leveranciers van Wmo-hulpmiddelen. Kersten Hulpmiddelen is één van hen. Een kennismaking.

Kersten Hulpmiddelen: ‘Comfort staat bij ons centraal’

Kersten Hulpmiddelen levert hulpmiddelen aan inwoners die deze ondersteuning nodig hebben. Het bedrijf is een landelijke speler op het gebied van medische hulpmiddelen. “Al ruim 30 jaar staan wij garant voor kwaliteit en persoonlijke aandacht. Tijdige levering en een schoon en veilig hulpmiddel zijn voor ons vanzelfsprekend”, laat de nieuwe leverancier weten.

Zoveel mogelijk op locatie

Ook als een hulpmiddel onderhoud nodig heeft, staat Kersten klaar. De leverancier benadrukt: “Dit doen wij  zoveel mogelijk op locatie, zodat mensen het middel niet onnodig lang hoeven te missen. Het comfort van de gebruiker staat voor ons centraal.”

Meer weten?

Meer informatie over de dienstverlening van Kersten Hulpmiddelen staat op www.kerstenhulpmiddelen.nl. Inwoners met vragen kunnen gerust met het bedrijf contact opnemen.