Vragenlijst Berkelland in Balans

Hoe blijft de gemeente Berkelland ook in de toekomst financieel gezond? Daarover gaat de vragenlijst die tot eind november zowel digitaal als op papier is in te vullen. We noemen het: Berkelland in Balans. Heeft u de vragenlijst over Berkelland in Balans al ingevuld? Het kan deze week nog!

Logo Berkelland in Balans

Vragenlijst digitaal of op papier

U kunt de vragenlijst digitaal invullen. U gaat daarvoor naar onze website: www.gemeenteberkelland.nl > Vragenlijst Berkelland in Balans. Als het niet lukt om digitaal in te vullen mag u ook de vragenlijst die afgedrukt stond in BerkelBericht van 13 november 2019 invullen en opsturen. Opsturen kan in een envelop zonder postzegel uiterlijk eind november naar: Moventem, Antwoordnummer 39, 7200 VB Zutphen. U mag de envelop ook inleveren bij de balie in het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Uitkomsten begin 2020

Begin 2020 maken we de uitkomsten en het vervolg bekend. Uw antwoorden helpen om een eerste beeld te krijgen, waarmee de gemeente verder aan de slag gaat. Uw reactie wordt strikt vertrouwelijk behandeld en anoniem verwerkt door onderzoek- & adviesbureau Moventem.