Commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 21 oktober 2019 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

19:00 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van 29 augustus 2019, waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het bouwen van 2 woningen (type twee-onder-kap) op het plan Hondelink (Edward Fosterstraat kavel 3 en 4) in Neede;

19:45 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 17 juni 2019, waarbij het verzoek om handhavend op te treden tegen activiteiten aan de Munsterjansdijk in Rietmolen is afgewezen;

20:30 uur

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 27 juni 2019, waarbij een omgevingsvergunning is verleend voor het uitbreiden van een supermarkt en het verplaatsen van de inrit op het adres Borculoseweg 1 in Ruurlo.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.