Commissie bezwaarschriften vergadert

De commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied van de gemeente Berkelland houdt op maandag 4 november 2019 een hoorzitting in de collegekamer van het gemeentehuis in Borculo.

19.00 uur:

Behandeling van de bezwaarschriften gericht tegen het besluit van het college van 15 augustus 2019. Het college heeft besloten een vergunning te verlenen voor het houden van het festival Have a Nice Day in Borculo.

20.00 uur:

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van besluit van 22 augustus 2019, waarbij besloten is een tweetal eiken, staand op het perceel Leusinkbrink 5 te Ruurlo, op de bijzondere bomenlijst te plaatsen.

20.30 uur:

Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van 28 maart 2019, waarbij bepaald is dat op enkele percelen aan de Kempersdijk hoek Waterleidingdijk in Neede zichtpalen geplaatst moeten worden en een herplantplicht is opgelegd.

Vragen?

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat van de commissie bezwaarschriften, kamer Grondgebied, telefoon 0545 - 250 250.