Inloopmomenten van Voormekaar

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere vraag over uw wijk of buurt? Vul dan de online vragenlijst in op www.voormekaar.net en kom langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van te voren niet aan te melden.

Medewerkster Voormekaar in gesprek met inwoner

tijdens de wekelijkse inloop kunt u allerlei onderwerpen bespreken.

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

  • Beltrum: elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in het Kulturhus (geen inloop op 24 oktober)
  • Borculo: elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1 (geen inloop op 24 oktober)
  • Eibergen: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
  • Neede: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hofmaat
  • Ruurlo: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek (geen inloop op 15 en 29 oktober)

Ook maandelijkse inloop in Rekken

Iedere laatste donderdag van de maand is er ook een inloop in Rekken. Kom gerust even langs van 11.00 tot 12.30 uur in Den Hof.

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vraag voor zorg of ondersteuning online kunt stellen?

Naast de wekelijkse inloop in de verschillende kernen, kunt u uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook 24 uur per dag online aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar www.voormekaar.net en vul de vragenlijst in. De antwoorden kunt u vervolgens bespreken tijdens de inloop. We helpen u graag verder!