Maand van de Opvoeding

We zitten midden in de Maand van de Opvoeding. Veel leuke activiteiten rond opvoeden en opgroeien zijn al geweest. Ook de komende weken staan er interessante lezingen en grappige theatervoorstellingen op het programma. Deelname is gratis!

Poster Maand van de opvoeding

Het uitgebreide programma is te vinden op www.preventieplatformjeugd.nl.

Peer Tof theater - kindervoorstelling: ‘Openluchttoilet’ 22 oktober (Aalten)

De dames van het toilet maken van alles mee en leren de bezoekers veel over de regels en afspraken van het toilet! Een grappige, interactieve en muzikale voorstelling waarbij kinderen worden betrokken.

Loverboy theater 23 oktober (Groenlo)

Loverboys - Net als je denkt ze door te hebben, veranderen ze hun methodes. De tijd van cadeaus en meiden verliefd maken is voorbij. De nieuwe generatie loverboys pakt het heel anders aan. Het Loverboy theater laat je kennis maken met de loverboys van nu.

Posters van de voorstellingen

Kies uit het uitgebreide programma en meld u aan

Op www.preventieplatformjeugd.nl is het uitgebreide programma van de Maand van de Opvoeding te vinden. Via deze website kunt u zich aanmelden voor de verschillende activiteiten.

Over het Preventie Platform Jeugd

Samen met de gemeente Berkelland organiseert het Preventie Platform Jeugd allerlei activiteiten in de Maand van de Opvoeding. Het Preventie Platform Jeugd is een samenwerking van verschillende (zorg) organisaties en de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Naast de Maand van de Opvoeding organiseert het Preventie Platform Jeugd het hele jaar door allerlei (gratis) trainingen en workshops rond opvoeden en opgroeien. Kijk op de website voor het actuele aanbod!