Oproep ruilverkaveling

Interesse in herplaatsing agrarisch bedrijf?
Binnen het integrale kavelruilproject in Berkelland is de inventarisatie van de ruilmogelijkheden in volle gang. De kavelruilcommissie heeft de afgelopen weken al meer dan 120 mensen gesproken die zich daarvoor hadden opgegeven.

Het blijkt dat tijdens deze keukentafelgesprekken soms ook de behoefte voor het verplaatsen van een bedrijf aan de orde komt. In sommige gebieden in Berkelland is de gronddruk erg hoog, doordat veel bedrijven bij elkaar zitten. In andere gebieden zijn juist veel gestopte bedrijven.

Oproep

Vanuit de kavelruilcommissie doen wij hierbij een oproep aan mensen met een locatie met agrarische bestemming (woning met bedrijfsgebouwen). Indien zij deze beschikbaar willen stellen voor een herplaatsing, laat dit dan aan ons weten.

Contactpersonen

U kunt zich melden bij de gemeentelijke contactpersoon voor het buitengebied: Mirjam Mellink via m.mellink@gemeenteberkelland.nl of 06 - 1820 1103 of rechtstreeks bij de Stichting Vrijwillige Kavelruil bij Tonie Klein Brinke via t.kleinbrinke@gmail.com of 06 - 5373 8484.