Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Ouderbijeenkomsten ‘Omgaan met pubers’

Het Preventie Platform Jeugd organiseert voor ouders van pubers vijf ouderbijeenkomsten over ‘Omgaan met pubers’. De bijeenkomsten zijn op maandag 4, 11, 18, 25 november en 2 december van 19.30 tot 21.30 uur. Deelnemers worden op alle avonden verwacht. De bijeenkomsten zijn bij BSO Kicken, Jaspersweg 1 in Winterswijk.

ppj

In de bijeenkomsten komen verschillende thema's aan bod:

  • Puberbrein
  • In contact met je kind
  • Social Media en gamen: te veel en te vaak
  • Alcohol & drugs
  • Seksualiteit

In de bijeenkomsten is tijd voor vragen en de onderlinge uitwisseling van ideeën. Uit eerdere bijeenkomsten blijkt dat dit erg wordt gewaardeerd.

Gratis deelnemen

Deelname is gratis. U kunt zich tot 31 oktober aanmelden via www.preventieplatformjeugd.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Margriet de Winkel via m.winkel@iriszorg.nl.

Over het Preventie Platform Jeugd

Het Preventie Platform Jeugd zet zich in voor het gezond, stabiel en veilig opgroeien van kinderen en jongeren tot en met 23 jaar in de gemeenten Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. Dit doet zij door de krachten van de verschillende organisaties te bundelen en samen een preventief aanbod rondom verschillende thema’s en signalen te ontwikkelen.