Samen verder werken aan een mooiere buurt?

Op maandag 28 oktober 2019 is er een avond voor alle inwoners en organisaties van Eibergen, Beltrum, Rekken. Op veel manieren werken we al samen met u aan het prettig wonen en leven in de buurt. Deze samenwerking vinden wij belangrijk en willen wij graag verder verbeteren. Wat we zoal doen, wat u kunt doen en hoe wij u daarbij kunnen helpen, bespreken wij graag met u op maandagavond 28 oktober. Zo werken we samen aan een nog mooier Berkelland.

banner eibergen rekken beltrum

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie, thee en wat lekkers klaar.

Gebiedswethouder Anjo Bosman verwelkomt u graag! Aanmelden is niet nodig. De avond wordt uiterlijk 22.00 uur afgesloten.

Het Berkellands Naoberfonds: Goed idee? Kom ermee!

Het Naoberfonds is een mooie manier voor bewoners om ideeën voor de buurt te realiseren.  Er is sinds 1 september een budget voor goede plannen. Daarnaast is er begeleiding om prille plannen beter te maken. Meer dan 25 initiatiefnemers hebben zich al gemeld! Tijdens deze avond hoort u wat het Berkellands Naoberfonds te bieden heeft en hoe dit werkt. 

Logo Berkellands Naoberfonds

Slim samenwerken

Met het Naoberfonds hopen we nog meer inwoners een zetje te geven om aan de slag te gaan met en voor hun eigen omgeving. Echter, er gebeurt gelukkig al veel. We werken samen met organisaties of buurten. Daarnaast beschikken we over veel gegevens van wijken en kernen. Die gegevens kunnen ons verder helpen als we samen aan de slag willen. Op deze avond vertellen wij u hier graag meer over.