Verwenarrangement voor mantelzorgers op zaterdag 9 november!

Zorgt u langere tijd voor iemand in uw naaste omgeving die ziek is of een beperking heeft? Dan verdient u het om eens in het zonnetje gezet te worden! Voormekaar en de gemeente Berkelland nodigen u van harte uit voor een speciaal verwenarrangement voor mantelzorgers op zaterdag 9 november. Deelname is gratis!

Wat is het programma?

Dit jaar stelt Het Assink Lyceum aan de Parallelweg 9 in Neede haar accommodatie beschikbaar. We starten daar om 11.00 uur met een heerlijke brunch. Aansluitend zijn er verschillende activiteiten, zoals bloemschikken, koersbal, schilderen of een bedrijfsbezoek. We sluiten de dag rond 15.00 uur af.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via www.gemeenteberkelland.nl/mantelzorg. Hier vindt u ook meer informatie over het programma. U kunt ook bellen naar 0545 - 250 250. Wilt u bij uw aanmelding de volgende gegevens doorgeven?:

• Uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
  • Eventuele allergieën of dieetwensen voor de brunch.
  • Heeft u voor die dag geen vervoer of kunt u een andere deelnemer uit uw woonplaats vervoeren? Geef ons dit door en wij zorgen ervoor dat iedereen op plaats van bestemming komt.
  • Uw keuze uit de verschillende activiteiten. De medewerker vertelt u over de keuzemogelijkheden. Als u zich via de website aanmeldt, kunt u uw keuze aanvinken.
    voormekaar