Achterhoekse bespaaractie

Afgelopen week is de Achterhoekse Bespaaractie van start gegaan in gemeente Berkelland. Inwoners van de hele gemeente Berkelland kunnen zich inschrijven voor een collectieve bespaaractie om voordelig dak, muren, vloeren en ramen te isoleren.

Logo gemeente Berkelland bespaart

Ook meedoen?

Meld u aan op www.achterhoeksebespaaractie.nl/berkelland.

Isoleren

Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of beperkt geïsoleerd, waardoor er met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Isoleren is daarom een goed idee. Dit bespaart energiekosten en zorgt voor meer woongenot. U kunt ervoor kiezen om uw huis zelf te isoleren, maar het kan veel voordeliger zijn om dit samen met andere inwoners van Berkelland te doen.

Het energieloket helpt

Bij de Achterhoekse Bespaaractie wordt u al het werk uit handen genomen. Het energieloket helpt u door het hele proces en zorgt ervoor dat u de beste aanbieding krijgt. U zit nergens aan vast en maakt altijd uw eigen keuzes.

Via deze inkoopactie kunt u voor een eigen bijdrage van 20 euro deskundig advies en vrijblijvende offertes voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie aanvragen. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk door lokale partijen uitgevoerd.

Vrijblijvend aanmelden

Inwoners van gemeente Berkelland kunnen zich nu vrijblijvend aanmelden via www.achterhoeksebepaaractie.nl/berkelland.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem dan contact op met het energieloket via telefoon 0314-820 360 of mail naar vragen@achterhoeksebespaaractie.nl. De Achterhoekse Bespaaractie wordt uitgevoerd door het energieloket van de Achterhoekse gemeenten, gecoördineerd door AGEM in samenwerking met Susteen.