Berkelland Friends Festival

Zaterdag 12 oktober 2019 is de tweede editie van het Berkelland Friends Festival! Een gezellig klein intercultureel festival waar van alles te zien, te doen en te proeven is voor alle leeftijden. Uitwisseling van en kennismaken met andere culturen staat centraal.

Burgemeester met twee kinderen in hal gemeentehuis

Wat?

Een klein cultuurfestival met muziek, sport en spel, kindervoorstelling, voorlezen, expositie, eten en drinken, enz

Wanneer?

Zaterdag 12 oktober, 13.00-16.00 uur.

Waar?

In en om het gemeentehuis, Marktstraat 1 in Borculo.

Wie?

Voor alle Berkellanders, van alle leeftijden.

Programma

Houd de Facebookpagina Berkellands Friends Festival en Berkel Bericht in de gaten voor het programma. Wil je graag een bijdrage leveren aan het programma? Als vrijwilliger of met jouw talent? Geef het dan door aan Arjan van Faassen a.vanfaassen@gemeenteberkelland.nl of Marieke Heusinkveld m.heusinkveld@gemeenteberkelland.nl .

Wees welkom op 12 oktober!