Enquête lokale democratie

Logo enquĂȘte lokale democratie

Wij willen graag weten wat uw ervaringen met de gemeente zijn. Vindt u bijvoorbeeld dat u voldoende kunt meedenken, meebeslissen of zelfs meewerken als u dat wilt? Is duidelijk hoe besluiten worden genomen en hoe ze worden uitgevoerd? Wordt u als inwoner voldoende betrokken bij plannen en activiteiten? Welke hulp of ondersteuning heeft u als inwoner nodig als u uw omgeving wilt verbeteren?

Geen uitnodiging ontvangen en toch meedoen?

Heeft u geen uitnodiging ontvangen en wilt u toch meedoen, dat kan! Alleen inwoners van de gemeente Berkelland worden gevraagd om mee te doen. U vindt de enquête hier. Het invullen van de enquête duurt ongeveer 12 minuten.

De vragen worden ingevuld door inwoners, maar ook door raadsleden, burgemeester en wethouders en medewerkers. Daardoor kunnen we kijken of we er hetzelfde over denken. En zo niet: samen in gesprek gaan over hoe we nog beter kunnen samenwerken. Aan het einde van de vragenlijst kunt u aangeven of u ook uitgenodigd wilt worden voor een gesprek met inwoners, raadsleden, collegeleden en medewerkers. Wij ontvangen dan graag uw e-mailadres zodat wij u kunnen uitnodigen voor een bijeenkomst.

Inwonerpanel Berkelland Spreekt

Enquêtes van de gemeente Berkelland verlopen doorgaans via het inwonerpanel Berkelland Spreekt. Ruim 1.400 inwoners uit onze gemeente geven drie tot vier keer per jaar hun mening over actuele onderwerpen. Met het geven van uw mening helpt u de gemeente om de beste keuzes te maken voor haar inwoners, bedrijven en instellingen. Wij zijn altijd op zoek naar inwoners die het leuk vinden om deel te nemen aan ons inwonerpanel. Bent u nog geen lid en wilt u ook meedoen? Dan kunt u zich daarvoor aanmelden via www.berkellandspreekt.nl/inschrijven.