Herinrichten straten Eibergen

De gemeente Berkelland gaat enkele straten in de woonwijk in het zuidelijk deel van Eibergen herinrichten. Het gaat hierbij om de Klaashofweg tussen Schoppensteastraat en Hupselseweg, de Willem Sluyterstraat tussen Burgemeester van Heeckerenstraat en Vogelenzangstraat, de Nachtegaalstraat tussen Leeuwerikstraat en Groenloseweg en de gehele Leeuwerikstraat.

Woonstraat in Eibergen

Verharding in slechte staat, deel riolering vervangen

De verharding in deze straten is in een zo slechte staat dat onderhoud niet meer mogelijk is. Daarnaast moet een deel van de riolering vervangen worden. Bij de herinrichting wordt de bestaande asfaltverharding vervangen door bestrating. Op maandag 23 september begint de aannemer met de werkzaamheden.

Contactpersoon

Voor vragen of opmerkingen kunt u de toezichthouder van het werk, de heer M. Tackenkamp aanspreken of met hem contact opnemen. De heer Tackenkamp is op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 06-55306990.

Enig ongemak

Ongetwijfeld zullen de werkzaamheden enig ongemak veroorzaken. Wij vragen uw begrip hiervoor. Wij streven ernaar de overlast zo veel mogelijk te beperken.