Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Vrijwilligersvacature

Op de website van Voormekaar vindt u allerlei leuke vrijwilligersvacatures. Zoals bijvoorbeeld de volgende vacature van weggeefwinkel Eibergen. Misschien is het iets voor u?

Weggeefwinkel in Eibergen

Half januari begon de maatjesgroep Wise (Werkgroep integratie statushouders Eibergen), met steun van de gemeente Berkelland een weggeefwinkel waar je mooie artikelen kunt inleveren en gratis kunt meenemen. Het is niet alleen een plek waar je spullen kunt brengen en halen, maar vooral ook een plek waar je elkaar kunt ontmoeten. Bovendien is het een plaats waar statushouders werkervaring opdoen en Nederlands leren.

De weggeefwinkel is drie dagen per week geopend: woensdag, vrijdag en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Wat zijn uw taken als vrijwilliger?

  • helpen in de winkel, bijvoorbeeld sorteren van de binnengebrachte spullen; inrichting van de winkel, etalage
  • statushouders ondersteunen met hun werk in de winkel en helpen met Nederlands spreken
  • helpen bij de activiteiten die georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld bloemschikken. Dit najaar zullen er nog andere activiteiten worden georganiseerd

Vindt u het leuk om met andere mensen in contact te komen en statushouders te helpen met het spreken van Nederlands? Dan is de weggeefwinkel een mooie plek voor u!

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie?

Kom gewoon langs in de winkel, Hagemanstraat 26a in Eibergen, dan kunt u meteen kennismaken met uw toekomstige collega’s. U kunt ook een persoonlijk berichtje sturen op onze Facebookpagina: Weggeefwinkel Eibergen.

Bent u op zoek naar ander vrijwilligerswerk?

Kijk dan eens op www.voormekaar.net (onder Meedoen).