Vragen van verenigingen

De gemeente wil alle zorgen en vragen van verenigingen rondom de coronacrisis goed in beeld houden. Daarom is met de Sport Federatie Berkelland en stichting Muziek en Kunstwijs afgesproken dat zij deze inventariseren. De gemeente houdt wekelijks contact met deze organisaties om te weten wat er speelt en mogelijke vragen te beantwoorden.

Logo Sport Federatie Berkelland

Sport

Alle sportverenigingen in Berkelland kunnen terecht bij Sport Federatie Berkelland:

Logo Muziek en Kunstwijs

Cultuur

Alle culturele verenigingen en organisaties kunnen terecht bij Stichting Muziek- en Kunstwijs:

Website gemeente over Coronavirus

Op de website onder www.gemeenteberkelland.nl/Inwoners/Coronavirus is ook veel informatie te vinden over onder andere maatregelen en regelingen als gevolg van de coronacrisis. Onder het kopje ‘Informatie voor ondernemers’ staat dat stichtingen en sportverenigingen die OZB betalen uitstel van betaling kunnen vragen. Uitstel van betaling tot 1 oktober 2020 kan aangevraagd worden via www.gbtwente.nl.