Stoptober: Stoppen met roken in oktober

Rookt u en wilt u stoppen? Doe dan mee aan Stoptober. Stoptober geeft u op allerlei manieren steun om het vol te houden. Daardoor is de kans dat u blijvend stopt met roken wel 5x groter!

rook

De landelijke kick-off van Stoptober is op donderdag 3 september. Vanaf 1 oktober start de actie. In de afgelopen jaren zijn al honderdduizenden rokers tijdens Stoptober gestopt met roken. Zij hebben bewezen dat Stoptober werkt! 

Stoppen met roken doe je niet alleen
Voor deelnemers aan Stoptober is er een speciale Stoptober-app (gratis). In deze app leest u wat stoppen met roken betekent voor uw gezondheid en vindt u tips. Ook heeft de app een groepsfunctie, zodat u steun kunt krijgen van bijvoorbeeld uw voetbalteam, de buren of van collega’s. Via social media blijft u op de hoogte en kunt u ervaringen met andere stoppers delen. Ook kunt u een gratis Stoptober Magazine ophalen bij Kruidvat; een blad vol inspiratie en steun tijdens Stoptober! 

Meedoen aan Stoptober
Vanaf 3 september kunt u zich inschrijven via www.stoptober.nl. U kunt dan gebruik maken van alle steun die Stoptober te bieden heeft. De Stoptober-app kunt u vanaf 28 september downloaden. De niet roken-reis start vervolgens op 1 oktober. 

Achterhoek Rookvrij
De Achterhoek wil de gezondste regio van Nederland worden! Daarom steunt Achterhoek Rookvrij Stoptober! In de projectgroep Achterhoek Rookvrij werken verschillende organisaties samen om de Achterhoek rookvrij te maken, te voorkomen dat jongeren gaan roken en rokers te helpen bij het stoppen met roken. Wilt u ook helpen? Of meer informatie? Kijk dan op www.achterhoekrookvrij.nl.