Zaterdag 10 oktober: derde editie Berkellands Friends Festival

Een belevenis in Borculo waar van alles te zien, te doen en te proeven is voor alle leeftijden. Een uitwisseling van en kennismaken met andere culturen staat centraal. We maken een wandeling langs verschillende locaties.

bff

Wat? Een wandeling met muziek, sport en spel, voorlezen, expositie, eten en drinken, en meer.

Wanneer? Zaterdag 10 oktober van 13.00 tot 16.00 uur.

Waar? De wandeling start bij het gemeentehuis in Borculo, Marktstraat 1. En is ook digitaal te volgen via onze Facebookpagina.

Wie? Voor alle Berkellanders van alle leeftijden.

Houd de Facebookpagina Berkellands Friends Festival en BerkelBericht in de gaten voor het programma. Wilt u graag een bijdrage leveren? Als vrijwilliger of met uw muzikale talent? Geef het door aan Arjan van Faassen: a.vanfaassen@gemeenteberkelland.nl of Marieke Heusinkveld: m.heusinkveld@gemeenteberkelland.nl

We hopen u te zien op 10 oktober!

Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-richtlijnen tegen verspreiding van COVID-19.