Aandacht via Naobercontact

Het coronavirus raakt ons allemaal. In ons werk, onze vrije tijd en het contact met familie en vrienden. En we moeten volhouden, want het einde is nog niet in zicht. Daar hebben we elkaar hard bij nodig. Dat kan al door kleine dingen. Wilt u iemand een hart onder de riem steken? Of zoekt u iemand die een keer voor u de boodschappen kan doen? Maak dan gebruik van Naobercontact!

Blauw hart met de tekst Naobercontact

Wat is Naobercontact?

Naobercontact is de online ontmoetingsplaats voor burenhulp in de gemeente Berkelland. Naobercontact is gratis en bedoeld voor inwoners die iets voor een ander willen betekenen of zelf op zoek zijn naar een beetje hulp. Zo zijn we er voor elkaar in deze tijd in Berkelland!

Waar vind ik Naobercontact?

Op www.voormekaar.net (onder Meedoen) kunt u een oproepje plaatsen of zelf reageren op een vraag. Staat er een oproepje tussen waar u iets in kunt betekenen? Reageer dan direct. In overleg met elkaar maakt u vervolgens verdere afspraken. Tot ziens op Naobercontact!

Speciale coronapagina op Berkellandwijzer met initiatieven en alternatieven

Heeft u vragen of bent u op zoek naar tips en informatie? Kijk dan eens op Berkellandwijzer.nl. Dit is de online, sociale wegwijzer van Berkelland. U vindt er een speciale coronapagina met veel alternatieven en initiatieven. Over bijvoorbeeld het zorgen voor een naaste, opvoeden en opgroeien, hoe je elkaar kunt helpen, online kunt blijven bewegen en waar u naartoe kunt bellen als u zich eenzaam voelt.