Cursus Gastheer van het Landschap voor ondernemers

Kent u de unieke (natuurlijke) waarden van Berkelland? Kunt u gasten vertellen wat er allemaal in Berkelland te zien en doen is? En weet u dit te koppelen aan leuke natuurbelevingsconcepten? Horeca-, recreatie en agrarische ondernemers leren er meer over tijdens de cursus ‘Gastheer van het Landschap’ die in het voorjaar van 2021 weer van start gaat in de gemeente Berkelland.

Gastheer van het landschap

Word ook Gastheer van het Landschap in Berkelland

Bent u horeca- of recreatieondernemer in de gemeente Berkelland en wilt u meer weten over de prachtige omgeving waarvan u gastheer of -vrouw bent? Meld u dan aan voor de cursus IVN Gastheer van het Landschap. In 4 bijeenkomsten leert u alles over de ontstaansgeschiedenis van het landschap, de landschapstypen, kenmerkende flora en fauna, recreatieve mogelijkheden en bijzondere natuurparels in het gebied. Zo bent u  toegerust om de belangrijkste informatie over het landschap en de natuur door te geven aan je gasten. Verrijk het verblijf van uw gasten, leer andere ondernemers kennen en bouw samen een netwerk op om Berkelland verder op de kaart te zetten. Ook wordt er tijdens de cursus aandacht besteed aan het themajaar ‘Ode aan het Nederlandse Landschap’.

Meer informatie en aanmelden

Het vierdaagse programma start op 9 februari 2021. Overige cursusdata zijn 2, 16 en 30 maart. Het programma wordt door IVN in samenwerking met Achterhoek Toerisme en de gemeente Berkelland tot stand gebracht. Door bijdrage van de gemeente Berkelland bedraagt het cursusgeld slechts €100,- per persoon. Dit is inclusief het lesmateriaal, 3 cursusdagen, de veldexcursie inclusief lunch en vervoer, de feestelijke afsluiting van de cursus met certificaat en een gevelbordje en de terugkomdag. Er kunnen maximaal 20 ondernemers deelnemen aan de cursus. Aanmelden kan tot en met 19 januari 2021. Stuur een e-mail naar l.dieben@ivn.nl of bel: 06-5744 6750.