Ideeën voor het Berkelfestival?

Vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus vindt het Berkelfestival 2020 plaats. De centrale locatie is dit jaar Eibergen. We zijn op zoek naar mensen, die zin hebben om het programma in te vullen. Op dinsdag 3 maart houden we een inspiratiesessie. Wij nodigen u, uw vereniging, bedrijf of organisatie graag uit om mee te denken en mee te werken aan de uitvoering van ideeën voor activiteiten.

Logo Berkelfestival

Inspiratiesessie 3 maart 19.30 uur, De Huve Eibergen

Tijdens deze bijeenkomst presenteren we een moodboard voor het Berkelfestival. We richten ons eerst op de centrale plaats Eibergen. Denk aan activiteiten op locaties als: De Maat, het Openluchttheater, De Kastanjefabriek, de Mallumse Molen, ’t Muldershuis en nog veel meer mooie locaties in Eibergen. Later worden ook activiteiten op andere locaties buiten Eibergen langs de Berkel geïnventariseerd.

Om de bijeenkomst goed te kunnen voorbereiden, vragen wij u om u aan te melden via team@dieberkel.eu.

Meer informatie over het Berkelfestival

De gedachte achter het Berkelfestival is om in een weekend veel mensen langs de rivier samen te brengen. Met een gevarieerd aanbod; van sport en cultuur tot en met water en natuur.

Van de bron tot de monding stroomt de Berkel over een lengte van bijna 115 km. Ook met heel veel activiteiten is het lastig over deze afstand een ‘festivalgevoel’ te realiseren. Daarom staat er elk jaar één Berkelgemeente centraal. Kijk voor meer informatie op www.berkelfestival.eu.