In gesprek over schuldhulpverlening, bijzondere bijstand en kwijtschelding op 12 en 24 maart

We nodigen u van harte uit om in gesprek te gaan over bijzondere bijstand, schuldhulpverlening en kwijtschelding. We zoeken namelijk naar oplossingen die goed zijn voor onze inwoners en ook besparingen opleveren (op termijn). Heeft u ideeën en suggesties hoe het anders, slimmer en beter kan? Meld u dan aan voor 1 van de bijeenkomsten en praat mee!

geld

Programma van de avond

De bijeenkomsten zijn op 12 maart in Borculo (gemeentehuis) of 24 maart in Neede (de Olde Mölle). We beginnen de avond om 19.15 uur en verwachten rond 22.00 uur af te ronden. We staan stil bij hoe het nu is geregeld en wat daar beter in kan.

Avond over schulden op 17 maart

Deze avond is bedoeld voor inwoners die zelf te maken hebben met schulden. Met hen staan we graag stil bij een aantal onderwerpen:
- Waar lopen zijn tegenaan?
- Wat gaat nu goed en wat kan beter?
- Wat zou helpen om schulden te voorkomen?
U bent van harte welkom om in besloten setting hierover te praten.

Aanmelden

Vanwege de organisatie vragen wij u zich aan te melden voor de bijeenkomsten op 12, 17 of 24 maart. Stuur een e-mail naar aanmelden@gemeenteberkelland.nl en geef aan voor welke bijeenkomst u zich aanmeldt. U kunt zich ook telefonisch aanmelden door te bellen naar: 0545 250 250.