Visiemakers cultuur en erfgoed gezocht!

Bent u lid van een (muziek)vereniging of bespeelt u een instrument? Bezoekt u wel eens een museum? Bent u geïnteresseerd in archeologie? Geniet u ook zo van de pracht en praal van oude historische gebouwen? Houdt u Berkellandse tradities in stand? Vindt u ons landschap prachtig? Of bent u op een andere manier geïnteresseerd in of betrokken bij cultuur en erfgoed? Kom dan op 17 februari 2020 om 19.30 uur naar de Synagoge in Borculo.

College met foto's en tekst Cultuur-& erfgoedvisie Berkelland 2020-2030

De gemeente Berkelland is begonnen met het proces om te komen tot een nieuwe visie op cultuur en erfgoed. Doel is om het rijke culturele leven en erfgoed in onze prachtige gemeente toekomstbestendig te maken. Dit doen we niet alleen, maar samen met inwoners en culturele- en maatschappelijke organisaties. We doen daarom een beroep op u.

Wilt u meepraten?

Voelt u zich aangesproken om als ‘visiemaker’ mee te denken en te praten over de nieuwe visie cultuur & erfgoed met bijbehorend uitvoeringsprogramma? Kom dan naar de aftrapbijeenkomst op 17 februari aanstaande om 19.30 uur in de Synagoge van Borculo, Weverstraat 4, Borculo.

Start van het proces

Doel van de avond is om samen met de gemeente onder begeleiding van Cultuur Oost op een interactieve manier van start te gaan met het proces om te komen tot een nieuwe cultuur- en erfgoedvisie. Stuur een e-mail naar cultuurenerfgoed@gemeenteberkelland.nl als we op uw komst mogen rekenen.

Meer informatie?

Wilt u voorafgaand nog meer informatie? Neem dan contact op met de gemeente via 0545-250 250.