21 tot en met 23 augustus Berkelfestival in Eibergen

Het Berkelfestival 2020 vindt plaats van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus. De centrale locatie is dit jaar Eibergen.

berkelfestival

Van de bron in Billerbeck tot aan de monding in Zutphen verbindt de Berkel 8 gemeenten met elkaar. De Berkel is verantwoordelijk voor een buitengewoon mooi landschap. Het jaarlijkse Berkelfestival viert dat prachtige landschap, de aantrekkelijke dorpen en steden en de levendige cultuur langs de rivier.

Wat is het Berkelfestival?

De gedachte achter het Berkelfestival is om mensen langs de rivier samen te brengen. Het biedt u een gevarieerd aanbod, van sport en cultuur tot en met water en natuur.

Van de bron tot de monding stroomt de Berkel over een lengte van bijna 115 km. Ook met veel activiteiten is het lastig over deze afstand een ‘festivalgevoel’ te realiseren. Daarom staat er elk jaar 1 Berkelgemeente centraal. In 2019 was dat de gemeente Gescher en in 2020 is dat Eibergen. Meer informatie vindt u op www.Berkelfestival.eu.