Berkelland huldigt kampioenen tijdens kampioensbal op 20 februari 2020

We organiseren weer een kampioensbal voor de Berkellandse kampioenen van 2019. We vinden het een hele prestatie als een persoon of team op sportief- en/of cultureel gebied (in brede zin) kampioen wordt. Bij het kampioensbal in 2019 in het gemeentehuis hebben we kampioenen op het gebied van zwemmen, fietssport, klootschieten, vechtkunst, survival, golf, kegelen, paardensport, schietsport, judo, trampoline springen en touwtrekken gehuldigd. Maar ook kampioenen in het slagersvak, met de foodtruck en agility hond maakten het kampioensbal tot een succes.

kampioenen

Kampioenen kunnen gehuldigd worden als:

  • de persoon of het team inwoner is van of gevestigd is in de gemeente Berkelland (geldt ook voor Berkellandse inwoners die deel uitmaken van een Nederlands team).
  • de persoon of het team heeft een eerste, tweede of derde prijs gehaald tijdens een Nationaal, Europees of wereldkampioenschap of Olympische Spelen.
  • het kampioenschap is erkend door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of het team zelf verricht zijn; vanwege de prestatie van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt de eigenaar niet in aanmerking.

Kampioenen aanmelden en foto insturen

We roepen inwoners van onze gemeente op om kampioenen uit het jaar 2019 via een email aan te melden. U kunt de kampioen aanmelden tot 24 januari.
Stuurt u een email naar d.schuurman@gemeenteberkelland.nl met daarin in ieder geval de volgende gegevens:
Naam, adres, woonplaats van de kampioen. Kampioenstitel(s). In welke tak van sport/cultuur hij of zij kampioen is. Ook graag de gegevens van de aanvrager vermelden: Naam, adres, woonplaats en telefoonnummer. Stuurt u ook achtergrondinformatie en een foto mee van het kampioenschap of de kampioen(en) van minimaal 1 Mb?