Inloopmomenten Voormekaar

Heeft u gezondheids- of opvoedvragen, wilt u vrijwilligerswerk doen, bent u mantelzorger en wilt u uw situatie bespreken of heeft u een andere vraag over uw wijk of buurt?
Kom naar de inloopmomenten van Voormekaar en contactpersonen in uw woonplaats. En vul de online vragenlijst in op www.voormekaar.net en kom langs tijdens het wekelijkse inloopmoment in uw woonplaats. U hoeft zich van tevoren niet aan te melden.

Logo Voormekaar

De inloopmomenten worden georganiseerd door team Voormekaar en de contactpersoon die namens de gemeente uw aanspreekpunt is in de kern. Tijdens de inloopmomenten in Neede, Eibergen en Ruurlo zijn zowel een medewerker van Voormekaar als de contactpersoon uit de kern aanwezig. In Beltrum en Borculo staat een medewerker van Team Voormekaar voor u klaar.

Wanneer zijn de inloopmomenten?

  • Beltrum: elke donderdag van 9.30 tot 11.00 uur in het Kulturhus
  • Borculo: elke donderdag van 13.30 tot 15.30 uur aan de Beethovenstraat 1
  • Eibergen: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Huve
  • Neede: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Hofmaat
  • Ruurlo: elke dinsdag van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek

Geen inloop meer in Rekken

Woont u in Rekken? Kom dan met uw vragen of ideeën naar de wekelijkse inloopmomenten in de andere kernen. Of neem contact op met:

  • Inge Waarlo, contactpersoon Rekken: 06-1820 1194
  • Team Voormekaar Eibergen/Rekken: 0545-250 302

Wist u dat u heel gemakkelijk uw vraag voor zorg of ondersteuning online kunt stellen?

Naast de wekelijkse inloop in de verschillende kernen, kunt u uw vraag of verzoek voor ondersteuning ook 24 uur per dag online aan Voormekaar stellen. Op een moment dat het u het beste uitkomt. Ga naar www.voormekaar.net en vul de vragenlijst in. De antwoorden kunt u vervolgens bespreken tijdens de inloop. We helpen u graag verder!