Nieuwjaarsbijeenkomst Berkellands Naoberfonds

Bent u één van de 50 initiatiefnemers of wilt u meer weten over het Berkellands Naoberfonds? Kom dan 29 januari 2020 naar de Nieuwjaarsbijeenkomst van het Naoberfonds.

Logo Naoberfonds

• 19.30 uur: Inloop met koffie
  • 19.45 uur: Opening en welkom door wethouder Anjo Bosman
  • 20.00 uur: Ideeëndokter Johan Godschalk geeft een terugblik van de spreekuren die hij heeft gehouden. Ook interviewt hij een aantal initiatiefnemers van gehonoreerde ideeën.
  • 20.15 uur: Met elkaar van gedachten wisselen over projectideeën en eventuele samenwerking tussen initiatiefnemers.

Naoberfonds

Sinds 1 september 2019 heeft de gemeente het Berkellands Naoberfonds opengesteld voor iedereen met een goed idee voor het vergroten van de leefbaarheid in onze gemeente. Er hebben zich de afgelopen maanden al bijna 50 initiatiefnemers gemeld. Voor hen en voor iedereen die wat meer wil weten over het Berkellands Naoberfonds organiseren wij op 29 januari een Nieuwjaarsbijeenkomst in het restaurant van het gemeentehuis.