Scheidingsloket voor informatie en advies

Ouders en opvoeders met vragen over uit elkaar gaan kunnen elke woensdagavond bij het Scheidingsloket in Borculo terecht. In wisselende samenstelling geven de medewerkers van het Scheidingsloket u graag informatie en advies. Uiteraard gebeurt dit vertrouwelijk.

Aankondigingsaffiche scheidingsloket

Het Scheidingsloket wordt bemand door een medewerker van het sociale wijkteam in de gemeente Berkelland Op 22 januari is ook een Kindbehartiger aanwezig. Een actueel overzicht welke deskundige wanneer aanschuift, vindt u op www.preventieplatformjeugd.nl/scheiden.

Uit elkaar: wat kan een Kindbehartiger voor u betekenen?

Wij zijn er speciaal voor kinderen in een scheidingssituatie, om te luisteren naar hun stem. Een Kindbehartiger ondersteunt kinderen op sociaal-emotioneel, maar ook op juridisch gebied en treedt op als belangenbehartiger, vertrouwenspersoon en ondersteunt naast kinderen, hun ouders en verzorgers en draagt ertoe bij dat kinderen met een vertrouwd en veilig gevoel verder kunnen na een scheiding.

Waar?

Scheidingsloket voor informatie en advies
Elke woensdag tussen 17.00-19.00 uur
Gemeentehuis Borculo, Marktstraat 1

Het Scheidingsloket is een initiatief van het Preventie Platform Jeugd

Meer informatie over het Scheidingsloket, maar ook tips en adviezen over uit elkaar gaan met kinderen vindt u op de website van het Preventie Platform Jeugd: www.preventieplatformjeugd.nl.