Achtergrond om de custom css te laten werken NIET VERWIJDEREN

Win 250 euro met uw mooie idee voor Berkelland

Op woensdag 12 februari wordt in zaal Peters een avond georganiseerd voor iedereen met een goed idee voor de leefbaarheid in Borculo. Er is de mogelijkheid om het idee kort te presenteren en voor de 2 meest aansprekende initiatieven ligt er een cheque van € 250,- klaar om direct aan te pakken. Deze actie is onderdeel van het Berkellands Naoberfonds en Wijk- en Kerngericht werken.

 

Wijkanalyses

Naast dat we op zoek gaan naar mooie ideeën voor Berkelland, informeren we u deze avond kort over de ervaringen die we hebben met de wijk- en kerngerichte aanpak in Borculo. We delen ook graag informatie over de wijkanalyses met u.

Cheque van € 250,-

Het grootste deel van de avond is bestemd voor uw ideeën. U kunt uw idee kort op een informele wijze presenteren. Hoe u dat doet is aan u. De aanwezigen bepalen gezamenlijk welke 2 initiatieven een cheque van € 250,- in ontvangst mogen nemen.

Wees welkom!

Ben u nieuwsgierig geworden? Gebiedswethouder Maikel van der Neut verwelkomt u graag om 20.00 uur bij zaal Peters in Borculo. Deze avond is bedoeld voor alle inwoners en organisaties van Borculo, Haarlo, Gelselaar en Geesteren en het buitengebied van Borculo. Voor de gebieden Eibergen, Ruurlo en Neede zijn/worden aparte avonden gehouden.

De avond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur staat er koffie, thee en wat lekkers klaar. Aanmelden is niet nodig. De avond wordt uiterlijk om 22.00 uur afgesloten.