Berkellands Naoberfonds houdt weer elke vrijdag spreekuur in het gemeentehuis

Ideeëndokter Johan Godschalk houdt weer elke vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur in het gemeentehuis van Berkelland, Marktstraat 1 in Borculo. Alleen op vrijdag 24 juli is er geen spreekuur in verband met zijn vakantie.

Subsidieaanvragen

Tijdens de vergadering in juni, die werd gehouden in het openluchttheater van Eibergen, heeft de adviescommissie Naoberfonds Berkelland geadviseerd om 2 projecten te honoreren vanuit het Berkellands Naoberfonds. Het gaat om:
•    een proefnummer voor een digitaal en fysiek Magazine voor de Proeftuin Nettelhorst, waardoor inwoners meer over elkaar in de buurt te weten komen en
•    de keuken van wijkgebouw De Koppel in Borculo, zodat nieuwe groepen gezamenlijke activiteiten kunnen organiseren, in combinatie met een maaltijd en in afstemming met de plaatselijke horeca.
De gemeente heeft het advies over genomen.

Mogelijkheden Berkellands Naoberfonds

Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken, bezoek dan het spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Berkellands Naoberfonds. U kunt contact met hem opnemen, via johangodschalk@hotmail.com.