Burgemeester beëdigd

Burgemeester Joost van Oostrum is door Commissaris van de Koning John Berends officieel beëdigd voor zijn tweede termijn als burgemeester van de gemeente Berkelland. Bij de Commissaris van de Koning legde hij, in het bijzijn van een deel van zijn gezin, de eed af.

burgemeester tekent herbenoeming onder toezicht van zijn dochter

De gemeenteraad van Berkelland had al eerder besloten burgemeester Joost van Oostrum aan te bevelen voor een herbenoeming. Nadat de Koning de herbenoeming officieel bekrachtigd had, kon de beëdiging bij de Commissaris van de Koning plaatsvinden.

Burgemeester Joost van Oostrum: “Ik heb het erg naar mijn zin in Berkelland en ik ben er trots op dat ik mijn werk als burgemeester mag vervolgen voor deze mooie gemeente. Er liggen nog voldoende kansen en ontwikkelingen te wachten, dus ik blijf mij graag inzetten voor de inwoners, ondernemers en organisaties in Berkelland.”