Groot onderhoud N319 Zutphen - Ruurlo

De Provincie Gelderland werkt aan de N319 tussen de N314 bij Warnsveld en de Groenloseweg in Ruurlo. Het gaat om werkzaamheden in het kader van groot onderhoud. Tegelijkertijd past Gelderland de weg aan om de verkeersveiligheid te verbeteren. Van 13 juli tot en met 31 juli is het deel tussen Kranenburg en de rotonde N319/N315 bij Ruurlo aan de beurt. De weg krijgt een nieuwe asfaltlaag en is daarom in die periode geheel afgesloten. Het gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid. Het totale onderhoud duurt tot medio september.

kaartje

 

Weekendafsluiting rotonde N319/N315 bij Ruurlo 

Om de rotonde aan te pakken gaat deze vrijdagavond 24 juli vanaf 20.00 uur dicht. En is ook de hele zaterdag 25 juli gesloten voor verkeer. 

Fietsers

Het gemotoriseerd verkeer is bij de omleidingen wat langer onderweg. Op het moment dat er werkzaamheden aan of bij het fietspad zijn, krijgen fietsers ter plekke aanwijzingen voor een alternatieve route. Deze kost niet of nauwelijks meer reistijd. 

Overlap met werkzaamheden N319 Ruurlo - Groenlo

In dezelfde periode werkt de provincie aan het stuk van Zutphen - Ruurlo en aan het deel Ruurlo-Groenlo. Provincie Gelderland stemt de omleidingsroutes op elkaar af. Kijk voor informatie over de andere werkzaamheden op de pagina van de www.gelderland.nl/N319 Ruurlo - Groenlo.