Herinrichting Bergstraat en Haverweg in Neede

Het plan bestaat om de Bergstraat en Haverweg opnieuw in te richten. In deze straten wordt het riool vervangen door een gescheiden rioolstelsel. De wegen krijgen een nieuwe inrichting, er komt nieuwe verlichting en ook de straten worden groener ingericht.

berstraathaverweg

Voorlopig ontwerp ter inzage

Het voorlopig ontwerp ligt vanaf donderdag 30 juli tot woensdag 9 september tijdens openingstijden ter inzage in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo. Daarnaast ligt het ontwerp ter inzage bij Jimmy’s aan de Bergstraat 10 in Neede. Jimmy’s Neede is geopend op maandag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Zienswijze afgeven

Belanghebbenden kunnen in deze periode hun zienswijze geven over het ontwerp. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo. U kunt uw mening ook per e-mail sturen naar info@gemeenteberkelland.nl t.a.v. de heer J.H.W. Onstein.