In september en oktober vervanging/renovatie 3 bruggen in het buitengebied

Het is noodzakelijk om de stalen Bolksbeekbrug in de Slaapweg tussen Gelselaar en Nettelhorst te renoveren. De betonnen Meibeekbrug in de Huikert tussen de Leostichting in Borculo en Provinciale weg naar Ruurlo en de betonnen Middelhuisgootbrug in de Rekkense binnenweg tussen Rekken en Eibergen zijn aan vervanging toe.

brugbrugbrug

Bolksbeekbrug                                          Meibeekbrug                      Middelhuisgootbrug

Omleidingen

Tijdens de werkzaamheden, die in september en oktober plaatsvinden, geldt dat het verkeer geen gebruik kan maken van de bruggen en omgeleid wordt.

Overlast

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken is geprobeerd om de uitvoeringsduur zo kort mogelijk te houden:
•    Bolksbeekbrug: maandag 14 september tot en met vrijdag 23 oktober
•    Meibeekbrug: vanaf maandag 14 september tot en met vrijdag 16 oktober
•    Middelhuisgootbrug: vanaf maandag 21 september tot en met vrijdag 23 oktober. Fiets- en wandelverkeer blijft mogelijk ter hoogte van de Middelhuisgootbrug.

De werkzaamheden worden namens de gemeente begeleid door de heer B. Hofman, bereikbaar op 06-2350 9470.