Webshop voor gezinnen met kinderen en een minimuminkomen

De Sociale Dienst Oost Achterhoek (SDOA) heeft een webshop voor kindregeling(en). Inwoners van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk die één of meer kinderen en een laag inkomen hebben, kunnen al jaren in aanmerking komen voor de zogenaamde kindregeling(en). Deze regelingen maken het financieel mogelijk om kinderen mee te laten doen aan activiteiten op cultureel, maatschappelijk, sportief en recreatief gebied.

sdoa

Ouders uit Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk met kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar, krijgen als ze in aanmerking komen voor de regeling, een bedrag per kind om te besteden in de webshop. Het aanbod komt van lokale ondernemers, verenigingen en maatschappelijke organisaties, zoals scholen.

Voordelen webshop

Het is enorm belangrijk dat alle kinderen mee kunnen doen met hun leeftijdsgenootjes. Inwoners kunnen in de webshop het aanbod zien en een keuze maken. Het voordeel voor verenigingen en ondernemers is dat de contributies en overige betalingen gemakkelijk geïnd kunnen worden. Daarnaast vervangt de webshop veel papieren rompslomp met bonnetjes.

Woont u in Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk en wilt u gebruik maken van de kindregeling(en)?

Dan kunt u zich aanmelden bij SDOA. Zij voert de kindregeling(en) uit voor de 3 gemeenten. U kunt bellen naar 0544-474 200, op werkdagen van 8.30 tot 16.00  uur of mailen naar info@socialedienstoostachterhoek.nl. Kijk ook op www.meedoenapp.nl.

Voor ondernemers en verenigingen: Uw aanbod ook in de webshop?

Het aanbod in de webshop bestaat op dit moment uit contributies voor verschillende sport- en muziekverenigingen, ICT-producten en schoolkosten.
Bent u ondernemer of een vereniging uit Berkelland, Oost Gelre of Winterswijk? Dan kunt u zich nog aanmelden om uw aanbod in de webshop te presenteren.
Neem contact op met SDOA via 0544-474 200 of kijk op www.meedoenapp.nl.