Extra vergadering commissie Bestuur en Sociaal op 25 juni

De raadscommissie Bestuur en Sociaal heeft een extra vergadering op 25 juni om 19.30 uur. Door de maatregelen vanwege het coronavirus vindt deze vergadering niet in de raadzaal, maar online plaats. U kunt de vergadering live volgen via internet.

Op de agenda staat: Staring College.

Inspreken

In verband met het coronavirus vinden raads- en commissievergaderingen online plaats. Er bestaat online de mogelijkheid om in te spreken. Als u zich heeft aangemeld voor het inspreken ontvangt u van ons een e-mailbericht met een instructie hoe dit werkt.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar griffie@gemeenteberkelland.nl.

Stukken op website

De volledige agenda en de bijbehorende stukken vindt u op www.gemeenteberkelland.nl > Raad & Commissies.

Commissievergaderingen live via internet

U kunt de digitale commissievergaderingen live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland. Ook kunt u de vergaderingen de volgende dag volledig terugkijken. Het is ook mogelijk om fragmenten terug te kijken, bijvoorbeeld per agendapunt of per spreker.

Welke vergaderingen worden uitgezonden?

•    Alle openbare raadsvergaderingen
•    Alle openbare commissievergaderingen Bestuur en Sociaal