Fototentoonstelling ‘Mantelzorg’

Staat in uw gezin het zorgen voor elkaar centraal? Zorgt u voor een naaste en wilt u aan Berkelland laten zien hoe een dag uit uw leven eruit ziet? Doe dan mee aan onze fotoserie van mantelzorgers.

Zoon knuffelt vader in stoel

Met deze mooie foto’s en uw verhaal willen wij andere inwoners van de gemeente Berkelland een kijkje geven in het dagelijks leven van een mantelzorger. Ze worden gebruikt voor een fototentoonstelling die straks op verschillende plekken in de gemeente te zien zal zijn. Natuurlijk krijgt u de foto’s zelf ook als blijvende herinnering.

Meedoen of vragen?

Er kunnen 8 fotoreportages gemaakt worden. Wilt u meedoen of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Anita Delsing van de gemeente Berkelland via  A.Delsing@gemeenteberkelland.nl of 0545-250 323.