Gemeenteraad vergadert 9 juni om 20.30 uur

Op verzoek van D66, Groen Links, PvdA en OBL wordt er een extra raadsvergadering gehouden over de financiële situatie van gemeente Berkelland.
De vergadering vindt plaats op 9 juni om 20.30 uur.
Vanwege de maatregelen in verband met het coronavirus vindt deze vergadering plaats via de digitale weg.

Op de agenda staat onder andere:
•    Spreekgelegenheid voor het publiek
•    Financiële situatie gemeente Berkelland

De volledige agenda en de stukken die op de agenda betrekking hebben, vindt u op onze website.

Inspreken

In verband met het coronavirus vinden raads- en commissievergaderingen online plaats. Er bestaat online nog steeds de mogelijkheid voor inspreken. Als u zich heeft aangemeld voor het inspreken ontvangt u van ons een e-mailbericht met een instructie hoe dit werkt.

Als u gebruik wilt maken van het spreekrecht kunt u zich melden bij de griffie. Dit kan tot uiterlijk 16.00 uur op de dag van de vergadering. Dit doet u door te bellen naar 0545-250 805 of te mailen naar griffie@gemeenteberkelland.nl.

U krijgt voor het inspreken in een commissie- of raadsvergadering 5 minuten de tijd. Hierna krijgen alle leden de ruimte om vragen te stellen, maar is er geen ruimte voor een gesprek.
U kunt 1 keer inspreken bij de commissie- of raadsvergadering over hetzelfde onderwerp.
Bij raadsvergaderingen kan alleen ingesproken worden over onderwerpen die op de agenda staan. Bij de commissievergaderingen kan ook aandacht gevraagd worden voor niet-geagendeerde onderwerpen.

Raadsvergadering live via internet

U kunt de digitale raadsvergadering live volgen via https://channel.royalcast.com/berkelland.