Naoberfonds nog steeds actief

In deze periode van beperkt sociaal contact, reageren de ideeëndokter en de adviescommissie van het Berkellands Naoberfonds nog steeds op subsidieaanvragen.

Logo Berkellands Naoberfonds

Subsidieaanvragen

Tijdens een videovergadering heeft de adviescommissie geadviseerd om 3 projecten te honoreren vanuit het Berkellands Naoberfonds. De gemeente heeft het advies over genomen.

Het gaat om:

  • Een samenwerking tussen verenigingen en stichtingen in Neede
  • Het aanschaffen van 5 tablets, die kunnen circuleren onder leden van de PCOB Neede, om de eenzaamheid onder ouderen te verminderen en hun wereld te vergroten
  • Het realiseren van een boomhut bij obs De Driesprong in Ruurlo, als speel- en ontmoetingsplek voor kinderen en hun ouders.

Spreekuur vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur telefonisch of via email

Elke vrijdag houdt ideeëndokter Johan Godschalk nog steeds van 9.00 tot 12.00 uur spreekuur. Vanwege de coronamaatregelen is dit nu niet ‘live’ in het gemeentehuis, maar wel telefonisch of via e-mail.

Als de coronamaatregelen verder versoepeld worden, zal Johan Godschalk met ingang van vrijdag 3 juli 2020 wel weer zijn spreekuur in het gemeentehuis van Berkelland, Marktstraat 1 in Borculo houden.

Mogelijkheden Naoberfonds

Heeft u ideeën voor een mooi project, dat goed is voor de leefbaarheid, draagvlak heeft in de buurt, vernieuwend en duurzaam is en waaraan veel inwoners meewerken, bezoek dan het (digitale) spreekuur van de ideeëndokter en dien in overleg met hem een subsidieaanvraag in voor het Naoberfonds.

U kunt contact met hem opnemen via johangodschalk@hotmail.com.