Wat gaan we doen deze zomer? Zomertoer!!!

Ook dit jaar is er weer een breed aanbod van activiteiten bij de Zomertoer, soms live en soms digitaal. Wie is de mol?, een buikschuifbaan, yoga, voetbal, zwemmen en vele andere beweegactiviteiten. Maar ook creatieve activiteiten, zoals digitale media, fotografie, digitale lessen van BIEBlab Kunstwijs met techniek en wetenschap, en de Zomerbieb met allerlei lees- en spelactiviteiten voor thuis.

logo

 

Sjors Sportief Creatief

Alle activiteiten van de Zomertoer kun je dit jaar vinden op www.sjorssportief.nl. Tik jouw woonplaats of een van de andere plaatsen in en je ziet wat er allemaal te doen is. Meld je aan via de website zodat we precies weten hoeveel kinderen er komen. Ook als er wijzigingen zijn kunnen we je snel bericht geven.

Zomersport-app

De Balletje-trap-app van afgelopen jaren heeft een opvolger gekregen. Niet alleen voetbal, maar ook andere sporten worden aangeboden via de Zomersport-app van Sport Federatie Berkelland. Meld je aan voor de app van jouw woonplaats (of andere plaatsen) en je wordt vanzelf op de hoogte gehouden wanneer er gesport wordt. De Zomersport-app vind je op www.sjorssportief.nl.

Iedereen doet mee

Heb je een kleine beurs? Veel activiteiten van de Zomertoer zijn gratis. Heeft jouw kind een beperking? De activiteiten zijn aan te passen aan ieder kind. Neem minimaal een dag van tevoren even contact op, zodat we samen kunnen afstemmen of kijk naar de activiteiten met het logo van Uniek Sporten, speciaal voor kinderen met een beperking. 
Spreek je niet zo goed Nederlands? Natuurlijk ben je welkom bij de Zomertoer. Voor kinderen die wat ondersteuning in hun taal kunnen gebruiken zijn er activiteiten gericht op taal in combinatie met bewegen, creatief of lezen. Je kunt ze vinden op www.sjorssportief.nl. 

Fotowedstrijd ‘Waardevol water’

Doe je ook mee aan de fotowedstrijd? Je hoeft geen professional te zijn hoor! Maak je mooiste foto met je mobieltje of camera en stuur deze in. Dit kan tot maandag 6 juli naar zomertoer@gemeenteberkelland.nl. Graag ook even je naam, leeftijd en telefoonnummer erbij vermelden. Een deskundige jury van onder andere fotografen Han te Hennepe en Job Lugtigheid zullen de foto’s beoordelen. Winnaars krijgen uiteraard een leuke prijs. Meer informatie kun je vinden op Facebookpagina Zomertoer Berkelland.