Afvalinzameling en coronavirus

De maatregelen rondom het coronavirus hebben op dit moment beperkt invloed op het inzamelen van huishoudelijk afval. De grijze, groene en oranje container worden gewoon op de reguliere data leeggemaakt. Dit geldt ook voor de Klein chemisch afvalbox en het ophalen van grof tuinafval. Het glas en textiel kunt u nog steeds kwijt in de daarvoor bestemde ondergrondse containers.

Kringloopbedrijven Bohero en Aktief zijn gesloten

Overtollige spullen en huisraad kunt u voorlopig niet meer brengen bij Kringloopbedrijf Bohero in Borculo en Kringloopbedrijf Aktief in Groenlo. Zij hebben de deuren gesloten. 

Oud papierinzameling

Een aantal verenigingen heeft ons inmiddels laten weten geen oud papier meer in te zamelen. Kijkt u vooral op de website van de inzamelende verenigingen voor nadere informatie. 

Aanpassingen in de afvalapp

Aanpassingen in de afvalinzameling proberen wij zo snel mogelijk te verwerken in de digitale afvalkalender en afvalapp. Heeft u de gratis afvalapp nog niet, download hem dan nu. U vindt de afvalapp via de Appstore en Google Playstore (zoek op ‘Berkelland’). Vervolgens vult u uw postcode en huisnummer in en ziet u direct de inzameldagen voor uw adres.

AFVALAPP