Geslaagde inspiratiesessie voor programma Berkelfestival

Op dinsdag 3 maart kwamen ruim 50 mensen (inwoners, ondernemers en vertegenwoordigers van verenigingen in en om Eibergen) bij elkaar om te brainstormen over het programma voor het Berkelfestival. Het festival vindt plaats van 21 tot en met 23 augustus met Eibergen als de centrale locatie.

berkelfestival

De gedachte achter het festival is om veel mensen langs de rivier samen te brengen. Het festival biedt een gevarieerd aanbod: van sport en cultuur tot en met water en natuur. Het viert ons prachtige landschap, de aantrekkelijke dorpen en steden en de levendige cultuur langs rivier de Berkel.

Ideeën voor kleurrijk programma

Om van het weekend een kleurrijke en veelzijdige ervaring te maken is een beroep gedaan op de inwoners, verenigingen en bedrijven uit Eibergen. Aanwezigen werd gevraagd om projectideeën te bedenken die samen voor een mooie invulling van het programma zorgen. 

Heeft u een programma-idee?

Tot eind maart kunt u nog ideeën voor het festival doorgeven, door het ideeënformulier in te vullen op de website van het Berkelfestival:
www.berkelfestival.eu.

Vervolgsessie op dinsdag 21 april

Op dinsdag 21 april  is er een vervolgsessie in De Huve in Eibergen, waar het voorlopige programma van het festival wordt gepresenteerd. 
Wilt u, uw vereniging, organisatie of bedrijf actief meedoen aan de organisatie van het festival? Stuur dan een mail naar: team@dieberkel.eu. 

logo