Herinrichting Brink, Kluiversgang en Meisterspad in centrum Eibergen

Dit jaar is fase 4 van de herinrichting van het centrumgebied aan de beurt. Het gaat om de Brink, Kluiversgang en Meisterspad. Het ontwerp is vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis in te zien op onze website en wordt gepresenteerd in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23 in Eibergen. De termijn om zienswijzen in te dienen is verlengd tot 8 mei 2020.

eibergen

Impressie (definitieve inrichting kan verschillen)

Er komt nieuwe bestrating waarbij de straten volgens de 30 km/uur inrichting worden uitgevoerd. Het plein op de Brink wordt ingericht als verblijfsgebied. Daarnaast komt er openbaar groen om hittestress bij grote verharde oppervlaktes te minimaliseren. Ook de openbare verlichting wordt vervangen.  

Ontwerpen in te zien via onderstaande links

Bekijk hier het conceptontwerp 
Bekijk hier het tweede conceptontwerp

Daarnaast presenteren we de plannen in de etalage van het inloopcentrum aan de Kluiversgang 23. Hier kunt u vanwege de maatregelen rondom de coronacrisis nu niet binnenlopen.  

Vragen, opmerkingen of zienswijze afgeven?

Belanghebbenden kunnen tot 8 mei 2020 hun zienswijze geven over het ontwerp. Dat kan schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders van Berkelland, Postbus 200, 7270 HA Borculo. U kunt uw mening ook mondeling geven door te bellen naar de heer R.F.J. Asschert of mevrouw S.Tankink van het Gebiedsteam. U kunt hen bereiken via 0545-250 250.