Schuldhulpverlening, bijzondere bijstand en kwijtschelding

Hoe kan het anders, slimmer en beter? We nodigen u van harte uit om in gesprek te gaan over bijzondere bijstand, schuldhulpverlening en kwijtschelding. We zoeken naar oplossingen die goed zijn voor onze inwoners en ook besparingen opleveren (op termijn). Heeft u ideeën en suggesties? Meld u dan aan voor 1 van de bijeenkomsten en praat mee!

Geld met daar bovenop het woordje geld met scrabble-letters

Programma van de avond

De bijeenkomsten over bijzondere bijstand, schuldhulpverlening en kwijtschelding zijn op 12 maart 2020 in het gemeentehuis aan de Marktstraat 1 in Borculo of 24 maart 2020 bij de Olde Mölle, Diepenheimseweg 21 in Neede. De avond begint om 19.15 uur en is rond 22.00 uur afgelopen. Tijdens de avond staan we stil bij hoe het nu is geregeld en wat daar beter in kan.

Avond over schulden op 17 maart

Deze avond is bedoeld voor inwoners die zelf te maken hebben met schulden. Met hen staan we graag stil bij een aantal onderwerpen:

• Waar lopen zij tegenaan?
  • Wat gaat nu goed en wat kan beter?
  • Wat zou helpen om schulden te voorkomen?

Vanwege de gevoeligheid van dit onderwerp is deze avond een besloten bijeenkomst, zodat u in alle vrijheid kunt praten.

Aanmelden

Vanwege de organisatie vragen wij u zich aan te melden voor de bijeenkomsten op 12, 17 of 24 maart. Stuur een e-mail naar aanmelden@gemeenteberkelland.nl en geef aan voor welke bijeenkomst u zich aanmeldt. U kunt zich ook telefonisch aanmelden via: 0545-250 250.