De afvalapp: handig ook voor actuele data over papierinzameling

De afvalapp van de gemeente Berkelland geeft de meest actuele informatie en data over de afvalinzameling in Berkelland. Vanwege de coronacrisis hebben oud papierinzamelaars hun werkzaamheden een tijdje moeten staken. Met inachtneming van de verschillende maatregelen beginnen verenigingen zo langzamerhand weer oud papier in te zamelen. Wij houden de data van de inzameling zo actueel mogelijk bij in de afvalapp.

afvalapp

Nog geen afvalapp?

Heeft u een smartphone of tablet, download dan de afvalapp van de gemeente Berkelland. U kunt ook een herinnering instellen, zodat u op tijd een signaal krijgt om afval aan de weg te zetten. De app kan via de Appstore en Google Playstore (zoek op ‘Berkelland’) gratis gedownload worden. Door uw postcode en huisnummer in te vullen kunt u direct zien op welke dagen welk afval op uw adres wordt ingezameld.

De QR-code scannen om direct de app te downloaden kan ook.

Apple store                                                                          Google Playstore

appgoogle