Een blijvende herinnering: modellen gezocht

Zorgt u voor een naaste en wilt u (na corona) aan iedereen in de gemeente Berkelland laten zien hoe een dag uit uw leven eruit ziet? Fotograaf Anja Onstenk loopt graag een dag met u (en uw ouder, kind, broer of zus) mee. Zij maakt prachtige foto’s van de gewone dagelijkse momenten.

Mevrouw met lachende jongen in rolstoel

Met deze mooie foto’s en uw verhaal willen wij andere inwoners van de gemeente Berkelland een kijkje geven in het dagelijks leven van een mantelzorger. Ze worden gebruikt voor een fototentoonstelling die straks op verschillende plekken in de gemeente te zien zal zijn. Natuurlijk krijgt u de foto’s ook als blijvende herinnering!

Meer informatie?

Er kunnen 8 fotoreportages gemaakt worden. Wilt u meedoen of heeft u nog vragen, neem dan contact op met Anita Delsing van de gemeente Berkelland. E-mail:  A.Delsing@gemeenteberkelland.nl of telefoonnummer 0545-250 323.

Hand op een schouder